Verzenden en retouren2017-10-31T12:23:01+00:00

Verzenden beleid

Wij verzenden altijd gratis naar alle adressen in Nederland en België. Dat betekent dat het niets extra kost om je favoriete kleding thuis te laten bezorgen!

We streven ernaar elke bestelling binnen 24uur te verzenden. We garanderen echter te verzenden binnen 5 werkdagen. We verzenden niet tijdens het weekend en op officiële feestdagen. Als je specifieke voorkeur hebt voor verzenden, zoals aangetekend, kun je dit kenbaar maken bij de comments bij de bestelling.

Retour beleid

We weten zeker dat je dol bent op onze kleding, maar mocht een artikel toch niet aan je verwachtingen voldoen, kun je dit retour zenden binnen 14 dagen. We kunnen alleen artikelen retour nemen die niet beschadigd, niet gedragen en niet gebruikt zijn. Ook moeten de labels er nog aan zitten. We verzoeken je het Return Form in te vullen welke is geleverd bij je bestelling. Klachten en onverwachte schade aan de producten wordt in behandeling genomen en wanneer blijkt dat de klant recht heeft op vervanging zal het product worden vervangen. Wanneer het product niet meer leverbaar is, zal in overleg geslist worden tot vervanging voor een vergelijkbaar artikel of een tegoedbon.

Het retour zenden van artikelen komt niet voor rekening van Liquido Fashion.

Bij vragen kun je altijd contact opnemen.

Retour adres

Liquido Fashion

Tsjerkebuorren 8

8625 HC Oppenhuizen

Nederland