Aan het woord is Wanda Hartog van YogaSway in Bussum:

Eind 2015 werd ik door een yogadocente van Yogamoves geattendeerd op het Braziliaanse yogamerk Liquido. Ik was meteen enthousiast, de stof en de prints, zoiets had ik nog niet in Nederland ontdekt. Ik zag mezelf al naar Brazilië afreizen…….. Gelukkig (of jammergenoeg haha) was dat niet nodig, want Angela Van De Burgt was net haar agentschap Liquido Fashion begonnen.

EIGEN ERVARING
Nadat ik begin vorig jaar zelf mijn eerste Liquido legging had gekocht en geprobeerd, was ik meteen verkocht. De fijne stof, de mooie prints, de perfecte pasvorm (hogere taille) en niet-doorschijnend. Eigenlijk alsof je niets aan hebt en dat is in dit geval positief!

SAMENWERKING
We kwamen er al snel achter dat we behalve yoga meer dezelfde interesses hebben. Angela vliegt voor KLM, net als ik heb gedaan. Angela is naast stewardess, agente voor Liquido ook nog yogadocente en geeft o.a. aerial yoga, ook een favoriete yogavorm van mij.
Een klik vanaf het begin, maar we hadden elkaar nog nooit gezien.

Vorige week zondag was ik een dagje bij het Healthy Fest en hebben we elkaar eindelijk “live” ontmoet. Super inspirerend en leuk, alsof we elkaar al veel langer kenden.

Ik ben heel blij met Angela als agente en met onze samenwerking. Fijn contact, snelle leveringen, kwaliteit en service. Dat was al zo, maar elkaar nu ook in het echt te kennen, maakt het nog completer.

BRAZILIË
De letter Q in het logo staat voor ‘Quality’. Ontworpen met een kleine golf als verwijzing naar het water. Liquido staat voor producten ontwikkeld met kwaliteit, technologie, verscheidenheid in ontwerpen en exclusieve prints die comfort, duurzaamheid en een excellente prijs-kwaliteit verhouding aanbieden bedoeld om beweging te stimuleren.

Alle fases van de productie, het ontwerpen, de fabricage en distributie, vinden plaats in Brazilië om de lokale bevolking en economie te ondersteunen. Alle mensen die bij Liquido werken ontvangen eerlijke salarissen en hebben goede arbeidsomstandigheden.

De stof is actieve lycra met vezeltechnologie en droogt erg snel. Bovendien is het duurzaam en met een 50+ UVA/UVB bescherming. De leggings met print zijn alle limited editions!

Zelf hoefde ik dus niet naar Brazilië, maar Angela reist regelmatig af naar São Paulo voor nieuwe items en het persoonlijke contact met Liquido.

COLLECTIE
Naast dat de leggings en tops fashionable zijn, zijn ze zeer geschikt voor yoga, hot yoga, bikram yoga, sup yoga, suppen en perfect voor yoga retreats (in de warmte).

YogaSway heeft altijd een ruim aanbod in leggings en tops van Liquido. Vaak hoor ik van klanten “Nee een print staat mij echt niet hoor!” Na het voelen en passen van een Liquido legging is de verbazing vaak groot; “Oh maar deze staat wel leuk en zit heerlijk!!!!” Natuurlijk spreekt de ene print of kleur je meer aan dan de andere, maar voor elk wat wils van XS tot XL. Natuurlijk help ik je graag.

En voor dat ik het vergeet, er zijn weer nieuwe prints binnen, dus kom snel een kijkje nemen!

Wil je jouw ervaring met Liquido delen? Laat het ons vooral weten! 🙏